Șeful Samsung își face mea culpa pentru ceea ce s-a întâmplat cu Galaxy Fold

Șeful Samsung își face mea culpa pentru ceea ce s-a întâmplat cu Galaxy Fold
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 2 iul 2019

Într-o ieșire rară în lumea șefilor de companii, CEO-ul Samsung a luat asupra lui întreaga vină în cazul problemelor întâmpinate de primul smartphone pliabil al companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Șeful Samsung, DJ Koh, a recunoscut în cadrul unei întâlniri cu presa că defectele descoperite la smartphone-ul pliabil Galaxy Fold chiar înaintea intrării acestuia pe piață sunt din vina sa.

Koh a mai spus că nu a observat slăbiciunile telefonului și că a făcut presiuni ce au dus la prezentarea dispozitivului înainte ca acesta să fie complet pregătit, ceea ce a determinat apoi amânarea lansării din cauza problemelor descoperite.

Samsung a decis să amâne lansarea lui Galaxy Fold, după ce la unitățile pentru review trimise presei au fost descoperite probleme grave de construcție.

Smartphone-ul cu cameră foto rotativă Galaxy A80 este disponibil în România CITEȘTE ȘI Smartphone-ul cu cameră foto rotativă Galaxy A80 este disponibil în România

Una dintre probleme venea din faptul că ecranul lui Galaxy Fold era protejat de un strat exterior, pe care utilizatorii îl puteau confunda cu un plastic de protecție ce poate fi eliminat. Soluția Samsung este integrarea acestuia în corpul dispozitivului pentru a nu putea fi dat jos.

În al doilea rând, Samsung va bloca spațiile libere din jurul balamalei, pe unde intra praf și diverse alte impurități. Acestea zgâriau ecranului în urma plierii.

Acum, șeful companiei spune că “au fost identificate toate problemele” și sunt în curs de reparare. Samsung testează în prezent peste 2.000 de dispozitive însă, conform CEO-ului, Fold mai are nevoie de puțin timp înainte să intre pe piață.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
smartphone
fold