Seria iPad are două modele noi

Seria iPad are două modele noi
scris 15 sep 2021

Apple a anunțat două noi modele de iPad, lansând câte o nouă versiune de iPad (standard) și iPad Mini.

A noua versiune de iPad, modelul entry-level al seriei de tablele Apple, va avea la bază chipsetul A13 Bionic. Conform producătorului american, acesta va fi cu 20% mai rapid decât vechiul model.

Companiile viitorului în România. Dacris, membru semnatar al Pactului Global al Organizației Națiunilor Unite CITEȘTE ȘI Companiile viitorului în România. Dacris, membru semnatar al Pactului Global al Organizației Națiunilor Unite

Ecranul de 10,2 inch rămâne același, noutatea fiind True Tone, facilitatea care reglează automat temperatura imaginii în funcție de lumina ambientală.

Există, ca una dintre puținele noutăți notabile, o nouă cameră frontală, 12MP, care suportă funcția Center Stage, care a debutat anul trecut pe iPad Pro. Aceasta încadrează automat participanții la o conferință video.

În rest, tableta rămâne la fel ca în ultimii ani, cu același design și același sistem Touch ID pentru autentificarea cu amprenta.

Versiunea de bază va avea 64GB, în loc de 32GB, prețul de pornire rămânând tot 329 de dolari.

A șasea versiune a celei mai mici tablete Apple a crescut. Aceasta măsoară acum 8,3 inch, în loc de 7,9. Ecranul este și el mai luminos, ajungând acum la 500 nits.

În mare, designul tabletei iPad Mini rămâne același, cu excepția ramelor, care sunt mai înguste.

Tranzacție: Platforma de e-mail marketing Mailchimp, cumpărată cu 12 miliarde de dolari de către o companie de softuri de contabilitate CITEȘTE ȘI Tranzacție: Platforma de e-mail marketing Mailchimp, cumpărată cu 12 miliarde de dolari de către o companie de softuri de contabilitate

Camerele foto au acum 12MP atât pe spate, cât și pe față, iar pe partea de conectivitate sunt suportate Wi-Fi 6 și 5G (până la 3,5Gbps). Marea noutate este că alimentarea se face prin USB-C, în loc de Lightning.

Chipset-ul A15 Bionic ar trebui să fie mai rapid cu 40% decât versiunea anterioară în acest caz.

Noua tabletă iPad Mini va fi disponibilă din 24 septembrie și va costa începând de la 500 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
ipad
tablete