Skype crește limita numărului de persoane care pot lua parte la conferințe video

Skype crește limita numărului de persoane care pot lua parte la conferințe video
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 8 apr 2019

La conferințele video realizate cu Skype pot participa acum de două ori mai multe persoane decât era permis anterior.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Skype a anunțat ridicarea limitării care permitea până acum ca doar 25 de persoane să poată lua parte la o conferință video. Noua limită este de două ori mai mare, fiind acum permise conferințele cu 50 de participanți.

Creșterea numărului de persoane care pot participa la o conferință a devenit în ultima vreme o condiție importantă pentru aplicațiile de chat video, precum Skype, care vor să câștige o cotă cât mai mare pe zona utilizatorilor de business.

Netflix a încetat să mai suporte tehnologia AirPlay CITEȘTE ȘI Netflix a încetat să mai suporte tehnologia AirPlay

Skype s-a văzut pe undeva forțată de Google să ridice ștacheta. În luna ianuarie, Google a lansat Meet, o aplicație de video calling care putea fi folosită pentru conferințe de 30 de persoane - o limită mai ridicată decât cei 25 de participanți suportați de Skype.

Până acum, aplicația de video care realiza cele mai mari conferințe era FaceTime a celor de la Apple, unde se pot crea apeluri video la care să participe până la 32 de persoane.

Cu aceeași ocazie, Skype implementează notificările ca măsură implicită de atenționare când este inițiată o conferință video. Notificările reprezintă o alternativă mai puțin stresantă la ringtone-urile care pot fi considerate prea gălăgioase mai ales în cazul conferințelor la care participă câteva zeci de oameni.

Ringtone-urile vor putea fi în continuare folosite pentru persoanele care nu observă notificările, ca o a două cale de atenționare.

viewscnt
Afla mai multe despre
skype
video
chat
conferinte video