Smarthuts vizează extinderea internațională și o nouă rundă de finanțare

Smarthuts vizează extinderea internațională și o nouă rundă de finanțare

Cristian Dragomir, CEO și co-fondator al Smarthuts

Profit.ro
Profit.ro
scris 11 mai 2022

Smarthuts, startup pentru digitalizarea companiilor cu operațiuni de servicii în teren (Field Service), a înregistrat în trimestrul întâi al acestui an o creștere cu 30% a cifrei de afaceri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cu o echipă care numără în prezent 9 persoane, Smarthuts a înregistrat în primul trimestru al acestui an venituri recurente lunare de peste 19.300 euro, în creștere cu 28% față de finalul anului trecut.

ULTIMA ORĂ România începe curățenia la nivel național: Interzice în administrație soluțiile de securitate cibernetică produse de ruși. Pe întreaga durată a invaziei Ucrainei, până la semnarea unui tratat de pace cu despăgubiri și pedepse CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ România începe curățenia la nivel național: Interzice în administrație soluțiile de securitate cibernetică produse de ruși. Pe întreaga durată a invaziei Ucrainei, până la semnarea unui tratat de pace cu despăgubiri și pedepse

“Creșterea de venituri a fost generată pe trei piloni: clienți din noi verticale, noi clienți mari și conturi noi, înregistrate la clienții existenți”, spune Cristian Dragomir, CEO și co-fondator al Smarthuts.

Pentru a susține dezvoltarea, creșterea numărului de clienți și pentru a dezvolta noi funcționalități, fondatorii au inițiat discuții pentru o nouă rundă de finanțare, pentru a doua jumătate a acestui an.

Planurile de business Smarthuts, până la finele lui 2025, includ dezvoltarea unei rețele globale de parteneri, care să aibă capacitatea și instrumentele necesare să vândă și să implementeze soluția Smarthuts, cât mai independent de companie. Piețele vizate, atât pentru expansiunea prin parteneri cât și pentru vânzare directă, sunt Marea Britanie și Scandinavia, piețe cunoscute pentru deschiderea lor către digitalizare.

În decembrie 2021, Smarthuts a obținut o finanțare de 190.000 de euro, la o evaluare de 2,5 milioane euro.

Smarthuts a fost lansată la începutul anului 2020 de Cristian Dragomir și Ion Gavrilescu.

viewscnt
Afla mai multe despre
smarthuts
finantare