Smartphone-urile Pixel 6 apelează singure contacte din agendă

Smartphone-urile Pixel 6 apelează singure contacte din agendă
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 8 nov 2021

Proaspeții posesori ai noilor smartphone-uri produse de Google, seria Pixel 6, se plâng că acestea apelează, de capul lor, diverse persoane din agenda telefonului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Continuă seria problemelor descoperite la cele mai noi smartphone-uri dezvoltate de Google, de aceasta dată cu o problemă misterioasă, dar foarte deranjantă - apelarea contactelor fără comanda utilizatorului.

O parte dintre utilizatori au constatat că vinovatul este Google Assistant. Acesta ascultă tot ce se vorbește, în așteptarea comenzii “Hey, Google”, însă, se pare că anumite cuvinte sunt înțelese greșit, iar asistentul crede că a primit comanda de a apela o persoană din agendă.

Amazon a solicitat acordul SUA pentru lansarea a 4.500 de sateliți pentru internet broadband în lume CITEȘTE ȘI Amazon a solicitat acordul SUA pentru lansarea a 4.500 de sateliți pentru internet broadband în lume

Pe de altă parte, sunt utilizatori care susțin că apelarea este inițiată și în momente în care este liniște în jurul telefonului, ceea ce pare să contrazică teoria anterioară.

Diversitatea situațiilor în care utilizatorii s-au trezit că Pixel 6 inițiază singur apeluri este atât de mare, încât utilizatorii care discută problema pe forumuri și rețele sociale nu au reușit încă să stabilească o cauză problemei.

Nici tăcerea din partea Google nu ajută în acest sens, compania americană neavând până acum vreo replică - nu se știe dacă Google a descoperit cauza problemei și dacă lucrează la o rezolvare sau o ignoră pur și simplu.

Cert este că noile smartphone-uri Pixel par să continue “tradiția” și să nu scutească deloc utilizatorii de probleme tehnice. Smartphone-urile dezvoltate de Google, în ciuda calităților indiscutabile, sunt deja notorii pentru faptul că nu sunt testate suficient de bine înainte de a fi scoase pe piață.

viewscnt
Afla mai multe despre
smartphone
pixel 6
google