Smartphone-urile Pixel - indicate că ar avea probleme cu conexiunile Bluetooth

Smartphone-urile Pixel - indicate că ar avea probleme cu conexiunile Bluetooth
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 20 ian 2023

Cel mai recent update lansat de Google pentru propriile smartphone-uri ar fi creat probleme pentru utilizatorii care folosesc conexiunea Bluetooth, în special pentru conectarea la mașini.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Google a lansat recent update-ul January 2023 pentru smartphone-urile din seria Pixel. Din păcate pentru unii utilizatori, pe lângă patch-urile de securitate acesta este indicat că ar crea și probleme.

Posesorii modelelor Pixel 6 și Pixel 7 susțin că au constat după instalarea update-ului în cauză că nu se mai pot baza pe conectivitatea Bluetooth a acestora. Asta sugerează că cel puțin parte a problemei are legătură cu chipset-urile Tensor folosite de cele două modele și dezvoltate de Google.

Apple își va dezvolta singură ecranele propriilor dispozitive CITEȘTE ȘI Apple își va dezvolta singură ecranele propriilor dispozitive

Cele mai multe situații sunt legate de conectarea prin Bluetooth la mașini. Asta pare să indice că există o problemă de comunicare între smartphone-uri și sistemul Android Auto, dezvoltat tot de Google.

Pe Reddit, Twitter și alte rețele sociale au apărut numeroase postări ale utilizatorilor care se plâng de probleme similare.

În mod ironic, pe lista schimbărilor aduse de update-ul lansat de Google se regăseau „îmbunătățiri pentru conectivitatea Bluetooth”.

Nu este prima oară când Google este criticat pentru update-urile aduse telefoanelor Pixel. În trecut, acestea au ignorat probleme mai vechi și au creat probleme noi, precum stricarea senzorului de scanare a amprentelor.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
smartphone
pixel
bluetooth