Snap renunță să mai producă drona Pixy

Snap renunță să mai producă drona Pixy
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 19 aug 2022

La mai puțin de patru luni de când a lansat drona de selfie-uri Pixy, Snap renunță să o mai producă, pentru a folosi banii alocați acesteia în alte scopuri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Șeful Snap, Evan Spiegel, le-a transmis angajaților săi că firma va înceta să mai producă drona Pixy. Aceasta fusese lansată în urmă cu mai puțin de patru luni și avea rolul de a filma și a face poze în timp de zboară în preajma utilizatorului.

Vândută cu 230 de dolari, Pixy putea decola și ateriza în palma utilizatorului, având patru moduri de zbor. Fotografiile și filmările realizate erau transferate automat pe Snapchat.

iPhone 14 ar putea fi lansat la începutul lunii septembrie CITEȘTE ȘI iPhone 14 ar putea fi lansat la începutul lunii septembrie

Drona va mai fi ținută la vânzare până la epuizarea stocurilor, însă, nu vor mai fi produse noi exemplare. În funcție de vânzări, este posibil ca Snap să scadă prețul pentru a scăpa mai repede de exemplarele aflate acum pe piață.

Spiegel spune că decizia face parte dintr-o nouă strategie de „prioritizare a resurselor”. Ca și alte companii din zona de tehnologie, Snap vrea să fie precaută pentru a evita alte probleme care ar putea să vină pe fondul actualului climat economic.

În al doilea trimestru al acestui an, Snap a înregistrat cele mai slabe vânzări de la înființarea companiei. Valoarea acțiunilor companiei a scăzut în ultimele 12 luni cu aproximativ 80%.

viewscnt
Afla mai multe despre
snap
drona
pixy