Snapchat a devenit "rețeaua socială a drogurilor", potrivit unui ministru francez

Snapchat a devenit "rețeaua socială a drogurilor", potrivit unui ministru francez
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 mai 2021

Snapchat, o aplicație de partajare a videoclipurilor și fotografiilor foarte populară printre tineri, a devenit "rețeaua socială a drogurilor" prin promovarea livrărilor la domiciliu, a acuzat ministrul francez de interne Gerald Darmanin, citat de France Presse.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Pe Snapchat, bărbații care livrează droguri își fac programările, așa cum probabil se face o programare pentru a livra pizza", a declarat ministrul la radioul France Inter, denunțând o "uberizare" a traficului via "rețelele sociale", scrie Agerpres.

VIDEO Google a prezentat Android 12 CITEȘTE ȘI VIDEO Google a prezentat Android 12

Darmanin a cerut responsabililor Snapchat să "își asume" responsabilitățile de "a nu mai fi rețeaua socială a drogurilor".

Ministrul de interne, care a făcut din lupta împotriva traficului de stupefiante prioritatea sa, a declarat marți într-un interviu pentru revista L'Express că peste 1.700 de operațiuni ale poliției au fost efectuate din ianuarie vizând 4.000 de puncte de tranzacții din Franța.

În urma acestor operațiuni, "peste 500 de puncte de tranzacții au fost anihilate din ianuarie", a adăugat el la France Inter.

viewscnt
Afla mai multe despre
snapchat
droguri