Softelligence prognozează o creștere de până la 30% în acest an și anunță noi angajări

Softelligence prognozează o creștere de până la 30% în acest an și anunță noi angajări

Adrian Blidăruș, CEO al Softelligence

Profit.ro
Profit.ro
scris 18 ian 2021

Softelligence, companie specializată în servicii software de business, prognozează un 2021 provocator, dar mai predictibil decât 2020, în care estimează că veniturile companiei vor evolua cu +25-30%. În același timp, echipa urmează să se mărească cu cel puțin 60 de noi angajați ce urmează a fi recrutați pe parcursul anului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”2020 a fost un an atipic pentru majoritatea companiilor, dar pe noi ne-a ajutat să consolidăm puternic relația cu clienții noștri din domeniul asigurărilor și al serviciilor bancare și, de asemenea, să încheiem parteneriate noi cu companii de prestigiu global precum Instanda și Databricks”, a declarat Adrian Blidăruș, CEO al Softelligence.

FOTO WhatsApp încearcă să oprească migrarea utilizatorilor cu reclame în ziare CITEȘTE ȘI FOTO WhatsApp încearcă să oprească migrarea utilizatorilor cu reclame în ziare

Compania a încheiat 2020 cu o cifră de afaceri cu 10% peste cea din anul precedent, în ciuda contextului economic dificil. În 2019, compania a avut afaceri de 34,1 milioane lei și un profit net de 839.238 lei, cu aproape 100 de angajați.

Softelligence este o companie de tehnologie și consultanță, fondată în 2006 în București, specializată în dezvoltarea și implementarea de soluții de transformare digitală, vizând în principal industriile financiar-bancară și a asigurărilor: servicii și soluții în cloud bazate pe machine learning și inteligență artificială, automatizare de procese, Business Intelligence, analiză de date, dezvoltare de software și alte procese de digitalizare.

În prezent, compania deține 4 birouri în România, Marea Britanie și Canada din care deservește clienți enterprise la nivel global.

viewscnt
Afla mai multe despre
softelligence
adrian blidarus