"Spioni chinezi" au sustras secrete de la producătorul olandez de cipuri ASML

"Spioni chinezi" au sustras secrete de la producătorul olandez de cipuri ASML
scris 11 apr 2019

Angajați chinezi ai companiei olandeze ASML - cel mai mare producător de echipamente pentru manufacturarea cipurilor din lume - au furat secrete comerciale privind echipamentele fabricate de companie, provocându-i un prejudiciu de mai multe sute milioane de euro, a dezvăluit joi ziarul Financieele Dagblad (FD), citat de Reuters.

Informațiile despre tehnologia utilizată de ASML, potrivit ziarului, care a realizat propria anchetă jurnalistică, a fost sustrasă de angajați chinezi de rang înalt de la Departamentul de cercetare și dezvoltare și au fost divulgate guvernului chinez, scrie Agerpres.

Google a majorat prețul abonamentului la YouTube TV cu 25%, la 49,99 dolari, și a adăugat programe ca Discovery și Animal Planet CITEȘTE ȘI Google a majorat prețul abonamentului la YouTube TV cu 25%, la 49,99 dolari, și a adăugat programe ca Discovery și Animal Planet

Publicația și-a bazat ancheta atât pe surse provenind de la întreprindere, cât și pe o decizie din noiembrie 2018 a unui tribunal din California într-un dosar între subsidiara ASML din SUA și XTAL Inc.,care a depus cerere de faliment o lună mai târziu.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
asml
cipuri