Spotify lansează o nouă versiune a aplicației pentru Apple Watch, cu îmbunătățiri grafice și de funcționalitate

Spotify lansează o nouă versiune a aplicației pentru Apple Watch, cu îmbunătățiri grafice și de funcționalitate
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 10 nov 2022

Cea mai nouă versiune de Spotify pentru ceasurile inteligente vândute de Apple promite o interfață mai prietenoasă și acces mai rapid la muzică și podcast-uri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Spotify a lansat un update important pentru aplicația de Apple Watch. Designul acesteia a fost îmbunătățit, cu butoane mai mari și mai ușor de apăsat, culori mai vii și animații mai fluente.

Aplicația îmbunătățește accesul la listele de melodii, fie ele sugerate de serviciul de streaming sau salvate de utilizator în propria librărie de conținut.

Twitter a lansat noua bifă albastră, disponibilă pe bază de abonament CITEȘTE ȘI Twitter a lansat noua bifă albastră, disponibilă pe bază de abonament

De un nou design se bucură și pagina dedicată podcast-urilor, care, la fel ca alte secțiuni, este acum o reprezentare la dimensiuni mai mici a secțiunilor corespondente din aplicațiile de smartphone.

Unele funcții sunt acum mai ușor de accesat. De exemplu, se poate activa modul de redare aleatoriu înainte de începerea redării unei liste de melodii, iar un Like îi poate fi dat unui cântec printr-un simplu swipe.

O importantă noutate pe partea de funcționalitate este posibilitatea descărcării directe a melodiilor, pentru a putea fi acultate offline.

Dacă până acum descărcarea melodiilor pe ceas se făcea cu ajutorul aplicației de smartphone, acum download-ul poate fi realizat direct de pe ceas, fără a mai apela la telefon.

Noul update a început să fie deja livrat și va ajunge la toți utilizatorii pe parcursul următoarei săptămâni. Spotify recomandă și actualizarea watchOS la cea mai nouă versiune pentru cea mai bună experiență.

viewscnt
Afla mai multe despre
spotify
apple watch
muzica
podcast