Spotify le permite angajaților să lucreze de oriunde

Spotify le permite angajaților să lucreze de oriunde
scris 13 feb 2021

Spotify Technology SA va permite angajaților săi să lucreze de oriunde, a anunțat compania suedeză de streaming muzical într-un mesaj publicat pe blogul său, schimbând și mai mult viitorul vieții profesionale moderne, relatează Reuters.

Activitatea profesională se orientează către sisteme bazate pe cloud, iar angajații se conectează la ședințe online, motiv pentru care birourile și-au adaptat un stil de viață bazat pe munca la distanță, în condițiile în care există posibilitatea ca inocularea vaccinurilor să nu se încheie mai devreme de jumătatea anului, scrie Agerpres.

eMAG Academy, școala care te învață ABC-ul online-ului. Top 10 cei mai studioși cursanți CITEȘTE ȘI eMAG Academy, școala care te învață ABC-ul online-ului. Top 10 cei mai studioși cursanți

Demersul Spotify, promovat de companie sub denumirea "lucrează de oriunde" Work From Anywhere (WFA), este în pas cu mai multe companii de tehnologie care intenționează să mențină unele dintre noile moduri de lucru care au apărut în timpul pandemiei de COVID-19.

Salesforce.com Inc și Twitter Inc au trecut deja la modele hibride sau permanente de muncă la distanță.

Compania, care își evaluează spațiile de birouri de pe glob, a înregistrat o creștere a numărului de abonați plătitori în timpul pandemiei, atingând 155 de milioane în al patrulea trimestru din 2020.

viewscnt
Afla mai multe despre
spotify
angajati