Startup-ul american Tquila Automation, cu UiPath printre parteneri, deschide un centru global de servicii în România. A recrutat-o pe fosta șefă româncă de vânzări digitale a gigantului Cognizant

Startup-ul american Tquila Automation, cu UiPath printre parteneri, deschide un centru global de servicii în România. A recrutat-o pe fosta șefă româncă de vânzări digitale a gigantului Cognizant
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 11 iul 2022

Startup-ul american Tquila Automation, furnizor de servicii de consultanță în domeniul automatizării inteligente, cu UiPath printre parteneri, a deschis un centru global de servicii în București, de unde va deservi clienți din Europa și America de Nord, relevă date analizate de Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Tquila a recrutat-o la conducerea centrului pe românca Ana-Maria Masoud, fosta șefă de vânzări digitale a Cognizant, în calitate de country manager.

Fondată în 2019 de Tom Abbott și Richard Denton, Tquila Automation are sediul central în Austin, Texas și birouri în Austin, București, Cardiff și Londra.

Banca Ungariei crește de urgență dobânzile până aproape de 10% în încercarea de a salva forintul CITEȘTE ȘI Banca Ungariei crește de urgență dobânzile până aproape de 10% în încercarea de a salva forintul

Compania a atras, recent, o finanțare de mai multe milioane de dolari de la firma de investiții Delta-v Capital, fonduri utilizate inclusiv pentru deschiderea noului centru de servicii din România.

Centrul din București va implementa soluții RPA și alte proiecte tehnologice emergente pentru clienții companiei din America de Nord și Europa. Pe lângă echipa actuală de angajați, centrul va crea 15 noi poziții permanente pentru dezvoltatori specializați UiPath în a doua jumătate a anului, numărul acestora urmând să fie extins din 2023.

Tquila colaborează cu UiPath, primul “unicorn” fondat de antreprenori români, în domeniul automatizării proceselor pentru companii.

viewscnt
Afla mai multe despre
tquila automation
centru global servicii
tquila automation romania
uipath
consultanta automatizare
rpa
ana maria masoud