Strategie de extindere: Furnizorul român de servicii de outsourcing Conectys deschide un call center în Dallas

Strategie de extindere: Furnizorul român de servicii de outsourcing Conectys deschide un call center în Dallas

Echipa Conectys, în ședință cu CEO-ul Arnold Cobbaert

Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 29 oct 2018

Furnizorul român de servicii de outsourcing Conectys, înființat la București de omul de afaceri Arnold Cobbaert, va deschide un call center în SUA, la Dallas, unde estimează că va angaja câteva sute de persoane în următorii cinci ani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Profit News TV - Maraton Fonduri Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC Bank, Fabrica de Consultanță.
11 iunie - Medika TV - Maraton Sănătatea Aparatului Urinar
12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Compania deține deja un sediu de operațiuni la Dallas, inaugurat anul trecut.

Deschiderea unui nou call center în SUA va crea aproximativ 300 de locuri de muncă în regiune și va consolida poziția Conectys pe piața globală de outsourcing.

Google vrea să concureze cu paginile de Facebook prin noua funcție Follow din Maps CITEȘTE ȘI Google vrea să concureze cu paginile de Facebook prin noua funcție Follow din Maps

În următorii cinci ani, compania intenționează să angajeze cel puțin 200 de persoane la centrul din Dallas, parte a strategiei de a-și extinde echipa internațională la peste 2.000 de angajați.

Fondată în 2004 de antreprenorul Arnold Cobbaert, Conectys are sediul central la București și operațiuni în șapte țări: România, Belgia, Filipine, Taiwan, Turcia, Polonia și SUA. Compania oferă servicii de customer support în peste 35 de limbi.

Anul trecut, Conectys a raportat afaceri de 35,26 milioane de lei pe piața locală, în creștere de la 30,15 milioane de lei în 2016. Profitul net s-a redus ușor, de la 3,97 milioane de lei la 3,67 milioane de lei.

Strategie de extindere: Furnizorul român de servicii de outsourcing Conectys deschide un call center în Dallas

viewscnt
Afla mai multe despre
conectys
outsourcing
call center
sua
deschidere
extindere
arnold cobbaert