Telefonul pliabil Samsung are un nume, un preț și o dată de lansare neoficiale

Telefonul pliabil Samsung are un nume, un preț și o dată de lansare neoficiale
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 13 nov 2018

Șefii Samsung par a se fi decis cu privire la câteva dintre cele importante detalii comerciale ale primului telefon pliabil al companiei, inclusiv lansarea oficială și prețul.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Conform agenției de presă coreene Yonhap, telefonul va fi numit Galaxy F (F de la foldable, ce înseamnă pliabil) și va da startul cel mai probabil unei noi serii de smartphone-uri, așa cum este și seria Galaxy S, de exemplu.

Prezentarea oficială, conform aceleiași surse, ar urma să aibă loc în luna martie a anului viitor. Asta înseamnă că Galaxy F va fi lansat la doar o lună după Galaxy S10, care se pare că va fi prezentat în februarie, la târgul Mobile World Congress.

FOTO Samsung ia în calcul patru tipuri de “bretoane” pentru smartphone-urile sale CITEȘTE ȘI FOTO Samsung ia în calcul patru tipuri de “bretoane” pentru smartphone-urile sale

În ceea ce privește prețul, varianta cu cele mai mari șanse de a deveni realitate este cea în care Galaxy F va costa, probabil în cea mai ieftină versiune, 1.770 de dolari, ceea ce-l va transforma automat în cel mai scump smartphone al companiei coreene.

Dacă aceste informații sunt lipsite încă de o confirmare oficială, sigur este că CEO-ul Samsung, DJ Koh, a stabilit un target de vânzări de un milion de exemplare pentru primul telefon pliabil al companiei.

O altă premieră pentru Samsung anul viitor va fi primul smartphone cu 5G. Acesta va fi flagship-ul Galaxy S10, cel care ar putea deveni și primul telefon cu breton al producătorului coreean.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
smartphone
galaxy f