Telegram lansează apelurile de voce fără limită de participanți

Telegram lansează apelurile de voce fără limită de participanți
scris 22 mar 2021

Apelurile de voce pot fi acum folosite în cadrul canalelor de Telegram, pentru un număr nelimitat de oameni.

După ce, în decembrie, Telegram lansa, în sfârșit, apelurile de voce, care deveneau atunci disponibile pentru discuțiile individuale și grupuri, acum, serviciul de comunicare deținut de Pavel Durov lansează apelurile de voce pentru canalele de discuții.

Învață de la traderi cu experiență prin Vestor CITEȘTE ȘI Învață de la traderi cu experiență prin Vestor

Canalele de discuții sunt o caracteristică definitorie a Telegram, care nu are corespondent în WhatsApp, Signal sau alte aplicații similare. La grupurile de discuții pot participa un mare număr de utilizatori, organizați în jurul unui anumit subiect ori pasiuni.

În cazul canalelor, la apelurile de voce pot participa un număr nelimitat de utilizatori. Telegram spune că acestea pot fi folosite de canalele cu milioane de participanți și se pot adăuga, pe bază de invitație, utilizatori noi.

Prin eMAG Ads, antreprenorii își pot promova produsele la peste 500.000 de potențiali clienți CITEȘTE ȘI Prin eMAG Ads, antreprenorii își pot promova produsele la peste 500.000 de potențiali clienți

Apelurile audio pot fi și înregistrate, dacă administratorii canalelor vor să folosească această facilitate. Înregistrările rămân disponibile în cadrul canalului și pot fi ascultate, ulterior, de orice participant.

Pentru că discuțiile audio cu un mare număr de participanți se pot rapid transforma într-un haos din care nimeni nu înțelege nimic, Telegram oferă posibilitatea activării microfonului doar pentru o parte a utilizatorilor, în vreme ce ceilalți pot folosi funcția “raise hand” (ridică mâna) pentru a cere dreptul de a vorbi fără a se suprapune cu altcineva. Administratorul este cel care decide când să dea cuvântul membrilor.

Virtual Private Server (VPS) – soluția de la Vodafone care vă permite să configurați mașinile virtuale în funcție de propriile nevoi CITEȘTE ȘI Virtual Private Server (VPS) – soluția de la Vodafone care vă permite să configurați mașinile virtuale în funcție de propriile nevoi

Administratorii canalelor publice pot invita membrii prin intermediul unor link-uri. Cei invitați, au acces automat la apelurile de voce din momentul în care intră în canalul de discuții prin accesarea link-ului primit.

Un administrator poate crea link-uri de invitație diferite pentru utilizatorii care vor participa în calitate de vorbitori și cei care vor fi acolo doar pentru a asculta.

Cargus, soluția de servicii personalizate pentru afacerea ta! CITEȘTE ȘI Cargus, soluția de servicii personalizate pentru afacerea ta!

Apelurile de voce sunt acum disponibile atât pentru Android, cât și pentru iOS, cu mențiunea că utilizatorii smartphone-urilor cu Android pot configura gesturile realizate prin swipe.

viewscnt
Afla mai multe despre
telegram
apeluri audio
canale