Telegram lansează comunicarea video pentru grupuri

Telegram lansează comunicarea video pentru grupuri
scris 26 iun 2021

Cu foarte mare întârziere și după mai multe amânări, funcția de comunicarea video pentru mai mult de două persoane ajunge în Telegram.

Telegram oferă, în sfârșit, posibilitatea realizării conferințelor video. Noua funcție este oferită de ultimul update al aplicației pentru iOS, Android și desktop.

La o astfel de conferință video pot participa, deocamdată, doar 30 de persoane, însă, Telegram promite că numărul de persoane care pot fi adăugate va crește în curând. Numărul participanților pentru conferințele audio rămâne nelimitat.

Windows 11 va rula nativ aplicații de Android CITEȘTE ȘI Windows 11 va rula nativ aplicații de Android

Pe tablete și PC-uri, unde ecranul mai mare oferă mai mult spațiu de manevră, utilizatorii vor putea afișa în paralel o fereastră cu o parte a participanților la conferință și o listă cu numele tuturor celor invitați.

Utilizatorii pot partaja, în timpul unei conferințe video, atât ecranul propriului dispozitiv (util pentru prezentări și alte demonstrații), cât și filmările făcute cu camera foto în timpul conferinței.

Cu aceeași ocazie, Telegram și-a îmbunătățit sistemul de reducere a zgomotului ambiental, susținând, cu umor, că utilizatorii pot mânca ceva crocant în timpul conferințelor, fără ca zgomotul să fie auzit de ceilalți participanți.

Unul din motivele pentru care această facilitate a întârziat atât de mult este faptul că producătorul a dorit să o lanseze simultan pe toate platformele pe care funcționează aplicația, atât pe dispozitive mobile, cât și pe computere.

Inițial, suportul pentru conferințe video era promis pentru anul trecut. Apoi, acesta a fost amânat pentru luna mai a acestui an, ca, într-un final, să fie implementat la finalul lunii iunie.

viewscnt
Afla mai multe despre
telegram
video
conferinte
comunicare