Telegram lansează formatul Stories, însă, doar pentru abonați

Telegram lansează formatul Stories, însă, doar pentru abonați
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 23 iul 2023

Populara aplicație de comunicare Telegram îngroașă rândul produselor care implementează formatul stories, însă, pentru început, nu toți utilizatorii au acces la acesta.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Așa cum anunța în urmă câteva săptămâni, Telegram a lansat o secțiune dedicată formatului Stories, unde utilizatorii pot posta conținut efemer.

Pentru început, însă, acesta va fi disponibil doar abonaților - doar cei care plătesc pentru versiunea Premium vor putea posta și vedea postările în format Stories în prima lună.

Amazon construiește o instalație de procesare a sateliților de 120 de milioane de dolari, la Centrul Spațial Kennedy al NASA din Florida CITEȘTE ȘI Amazon construiește o instalație de procesare a sateliților de 120 de milioane de dolari, la Centrul Spațial Kennedy al NASA din Florida

În acest stadiu, pentru restul utilizatorilor, noua secțiune este vizibilă doar ca un buton care-i îndeamnă subtil să se aboneze dacă vor să poată folosi noul format.

Dincolo de faptul că arată la fel ca formatul similar de pe alte platforme sociale, abordarea Telegram se diferențiază prin controlul pe care-l oferă utilizatorilor.

Utilizatorii pot alege exact cine are posibilitatea să vadă Story-urile și cât timp sunt acestea vizibile. Pentru durată, există patru opțiuni: 6, 12, 48 de ore și permanent.

O altă distincție în avantajul Telegram este designul ales - secțiunea Stories din Telegram nu ocupă un rând în plus. Aceasta poate fi afișată și ascunsă prin gesturi dedicate, fără să afecteze vizibilitatea vechilor chat-uri.

Peste o lună din momentul lansării, noua secțiune dedicată formatului Stories va deveni disponibilă tuturor utilizatorilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
telegram
stories