Telegram lansează mai multe îmbunătățiri pentru notificări

Telegram lansează mai multe îmbunătățiri pentru notificări
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 25 apr 2022

Principala alternativă la serviciile de chat deținute de Facebook a lansat un update care vine cu mai multe noutăți, unele dintre acestea vizând notificările.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Cel mai recent update al Telegram aduce o serie de noutăți de tip „quality of life”, care aduc îmbunătățesc mai multe aspecte ale comunicării, în frunte cu notificările emise.

În primul rând, aplicația permite acum setarea fișierelor audio proprii ca notificări. Cu alte cuvinte, pe lângă lista de sunete oferite de aplicație, utilizatorul poate alege, de exemplu, una din melodiile de pe telefon.

Primul iPhone fără breton ar putea fi lansat în 2024 CITEȘTE ȘI Primul iPhone fără breton ar putea fi lansat în 2024

Opțiunea este disponibilă la Settings - Notifications - Sounds și are în vedere fișiere de cel mult 300KB.

O altă opțiune pentru alegerea sunetelor pentru notificări este canalul oficial de Telegram dedicat sunetelor ce pot fi folosite pentru mesajele sau apelurile primite. Acolo sunt postate un mare număr de fișiere audio, ce pot salvate și folosite pentru notificări.

Tot legat de notificări Telegram permite acum alegerea oricărei perioade de timp pentru întreruperea notificărilor. Dacă până acum utilizatorul trebuia să aleagă unul din intervalele predefinite, acum se poate alege pur și simplu ora și minutul până la care aplicația să nu deranjeze cu sunete.

Aceeași modificare a fost implementată și pentru funcția de ștergerea automată a mesajelor. Se poate alege o anumit oră după care mesajele private să dispară automat.

Noile opțiuni sunt implementate atât în aplicația de iPhone, cât și în cea de Android, însă nu și în versiunile de desktop.

viewscnt
Afla mai multe despre
telegram
notificări
chat