Telekom România Mobile lansează o ofertă specială

Telekom România Mobile lansează o ofertă specială
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 iun 2024

Telekom România Mobile, al patrulea mare operator de pe piața locală de telefonie mobilă, lansează o ofertă specială, atât la abonament, cât și la cartela preplătită, la prețul promoțional de 3 euro. Oferta se adresează atât persoanelor fizice, cât și antreprenorilor. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Astfel, până pe 31 iulie 2024,  clienții de abonament  rezidențiali și de business beneficiază de oferta de 3 euro (Net + Minute+ SMS), minute internaționale  și  roaming inclus.  De asemenea, și  la Cartela Mobil Nelimitat oferta este de 3 euro + TVA.

Telekom România Mobile a raportat venituri totale de 66,2 milioane de euro în primul trimestru al anului, cu EBITDA de 2,8 milioane euro.

Comparativ, în T1 din 2023, Telekom Romania Mobile a avut venituri totale de 69 de milioane de euro și EBITDA de 3,5 milioane euro.

Importurile de gaze au scăzut cu 6,2%, în 2023; producția a crescut cu 1,5% CITEȘTE ȘI Importurile de gaze au scăzut cu 6,2%, în 2023; producția a crescut cu 1,5%

 
 

Telekom România Mobile lansează o ofertă specială

Telekom Romania este controlată de grupul elen OTE, care deține peste 99,9% din acțiuni, iar trei acțiuni sunt în proprietatea Societății Naționale de Radiocomunicații (SNR). La rândul său, grupul OTE este deținut în proporție de 46% de grupul german Deutsche Telekom.

În noiembrie, Quantum Project, companie de proiect controlată de antreprenorul român Adrian Tomșa, a anunțat că a semnat cu OTE, companie de telecomunicații subsidiară a Deutsche Telekom, un acord angajant cu privire la achiziția pachetului de acțiuni de 99,9999994% deținut la Telekom România Mobile Communications. Finalizarea tranzacției este condiționată de obținerea tuturor aprobărilor necesare de la instituțiile Statului Român competente, în paralel cu definitivarea termenilor documentului.

viewscnt
Afla mai multe despre
telekom romania mobile
ote
rezultate telekom