TikTok lansează o opțiune de partajare a Story-urilor pe Facebook și Instagram

TikTok lansează o opțiune de partajare a Story-urilor pe Facebook și Instagram
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 20 aug 2022

În vreme ce Meta încearcă să copieze cât mai multe lucruri de la TikTok, platforma chineză vine cu o nouă soluție pentru a se promova direct pe rețelele sociale deținute de Meta.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

După ce Meta nu doar că a copiat formatul video scurt de la TikTok, ci a preluat inclusiv fluxul cu postări din afara bulei și elemente ale interfeței grafice, jocul de-a șoarecele și pisica dintre cele două companii continuă cu o mutare din partea TikTok.

TikTok lansează acum o opțiune prin care utilizatorii pot posta conținutul în format Story pe alte platforme sociale, în frunte cu Instagram și Facebook, rețele deținute de rivalul Meta.

CITEȘTE ȘI Apple avertizează: O falie de securitate permite preluarea controlului iPhone, iPad și Mac

Noua opțiune va contribui la creșterea vizibilității conținutului TikTok pe platformele deținute de Meta și, automat, la promovarea directă a TikTok pe cele două rețele rivale.

Funcția de partajare pe Instagram și Facebook a Story-urilor va fi găsită în meniul de Share, alături de vechile opțiuni, precum descărcarea sau ștergerea postărilor.

Meta deja are o problemă cu conținutul preluat de utilizatori de pe TikTok și postat apoi pe Instagram sau Facebook. Aceste clipuri poartă watermark-ul TikTok și promovează rețeaua chineză direct pe platformele rivale.

Deja, compania americană a anunțat că va penaliza conținutul cu watermark-uri pentru ca preluările de pe TikTok să fie mai puțin vizibile și, în același timp, va aduce mai sus în feed conținutul original.

viewscnt
Afla mai multe despre
tiktok
meta
facebook
instagram