Tranzacție: Compania clujeană RebelDot achiziționează steepsoft AI

Tranzacție: Compania clujeană RebelDot achiziționează steepsoft AI

Tudor Ciuleanu, CEO Rebeldot, și Vadim Fîntînari, CEO steepsoft AI

Profit.ro
Profit.ro
scris 23 mai 2023

RebelDot, companie de dezvoltare de software din Cluj, preia pachetul majoritar de acțiuni la steepsoft AI, companie românească, specializată în dezvoltarea de soluții AI.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Odată cu preluarea steepsoft AI, RebelDot estimează o pondere de 10% - 15% a proiectelor de inteligență artificială în cifra de afaceri a companiei din acest an. Creșterea vânzărilor RebelDot în 2023 va depăși 50% raportat la anul anterior.

Google lucrează la o funcție care transformă smartphone-urile în camere video pentru mașini CITEȘTE ȘI Google lucrează la o funcție care transformă smartphone-urile în camere video pentru mașini

„Achiziția steepsoft AI reprezintă atingerea unui obiectiv strategic semnificativ în călătoria noastră spre a deveni un jucător important pe piața globală a serviciilor software”, spune Tudor Ciuleanu, CEO RebelDot.

Meta ar putea licenția tehnologii de realitate augmentată de la Magic Leap CITEȘTE ȘI Meta ar putea licenția tehnologii de realitate augmentată de la Magic Leap

În cei aproximativ 4 ani de la momentul lansării, RebelDot a ajuns la o echipă de circa 180 de ingineri, designeri și manageri de produs care lucrează într-un mod hibrid, din mai multe colțuri ale țării, ca și din străinătate, RebelDot având filiale atât în Cluj-Napoca și Oradea, cât și în Copenhaga.

Anul trecut, RebelDot a deschis al treilea birou în țară și sediul principal al companiei, la Cluj-Napoca, în cadrul Buftea Business Center, adaptat modului de lucru hibrid.

Recent, compania a lansat Rebel Ventures, un mecanism de investiții pentru susținerea industriei tech autohtone prin investiții în start-up-uri care vin cu soluții la problemele de zi cu zi în zone, precum healthcare, green energy, fintech și blockchain.

viewscnt
Afla mai multe despre
rebeldot
steepsoft ai
inteligență artificială