Tranzacție: .msg Romania, parte a concernului german .msg Group, preia echipa Evolving Systems

Tranzacție: .msg Romania, parte a concernului german .msg Group, preia echipa Evolving Systems
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 mar 2022

Compania de soluții software .msg Romania, parte a concernului german .msg Group, preia echipa Evolving Systems Romania, 35 angajați, în cea mai mare parte software engineers și manageri cu o experiență de 10 ani în domeniu, acceptând oferta de a se alătura .msg Romania și de a continua, alături de aceasta, proiecte pentru companii din sectoarele bancar, auto, asigurări și telecomunicații.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară
Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis! CITEȘTE ȘI Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis!

„Strategia bazată pe enterprise software și valorile care ne ghidează au fost principalele argumente ce au convins echipa Evolving să ni se alăture”, spune Horea Rațiu, membru în board-ul .msg România.

Începând cu 1 martie, noii membri ai echipei și-au început procesul de integrare în activitatea .msg Romania. Cei 35 developers, project managers, technical support engineers și technical writers, seniori cu experiență în mediul Microsoft, .Net, Java sau Delivery Management, au primit roluri în principalele departamente. 

Emanuel Poștoacă, Nordis Group: Oferim servicii complete, la cel mai înalt standard, pentru turiști, proprietari și investitori CITEȘTE ȘI Emanuel Poștoacă, Nordis Group: Oferim servicii complete, la cel mai înalt standard, pentru turiști, proprietari și investitori

„Am funcționat mereu ca o familie și ducem acest spirit mai departe, într-o nouă casă”, spune Octavian Ratiș, fost manager în Evolving, actualmente Lead IT Consultant în .msg România.

Specializată în dezvoltarea de produse digitale, sisteme de automatizare a proceselor și consultanță tehnică, .msg România este prezentă pe piața națională din 2008, având, în prezent, birouri în Cluj – Napoca, Timișoara și Târgu Mureș. Strategia companiei pentru următorii ani este de a-și dezvolta competențele în zona de cloud și a extinde portofoliul de clienți din piața locală.

viewscnt
Afla mai multe despre
.msg romania
evolving systems