EA elimină echipele rusești din jocurile FIFA

EA elimină echipele rusești din jocurile FIFA
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 3 mar 2022

La rugămintea guvernului ucrainean, EA a anunțat că a decis să scoată din jocurile FIFA echipa națională și echipele de club rusești.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Evergent Investments, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

Echipa națională de fotbal a Rusiei, precum și echipele de club ale acestei țări, nu vor mai fi prezente în competițiile din cadrul jocurilor FIFA, dezvoltate de EA.

Anunțul a avenit la câteva ore după ce guvernul ucrainean a făcut un apel la mai multe companii de tehnologie și de gaming, inclusiv din eSports, de a lua măsuri împotriva agresorului rus, investigat deja și pentru crime de război.

Instagram criptează mesajele în Ucraina și Rusia CITEȘTE ȘI Instagram criptează mesajele în Ucraina și Rusia

Cu doar câteva zile înainte, organizațiile UEFA și FIFA anunțau suspendarea Rusiei din competițiile internaționale și intercluburi.

Măsura celor de la EA se aplică jocurilor NFL, de unde dispar atât echipele de hochei din Rusia, cât și cele din Belarus.

La fel ca în cazul fotbalului, echipele ruse și belaruse de hochei erau deja suspendate din competiții de către Federația Internațională de Hochei pe Gheață.

viewscnt
Afla mai multe despre
fifa
rusia
ea