Twitter Blue, disponibil și pe Android

Twitter Blue, disponibil și pe Android
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 25 ian 2023

Abonamentul Twitter Blue, în noua sa formă, este acum disponibil și pe smartphone-urile cu Android.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Disponibil până acum doar pe iPhone și web, abonamentul Twitter Blue poate fi acum contractat și din cadrul aplicației Twitter pentru Android.

Pe Android, Twitter Blue are același preț ca și pe iPhone. În Statele Unite, de exemplu, pe cele două platforme Twitter Blue costă 11 dolari pe lună.

Musk vine și contrazice datele - Câți angajați are Twitter CITEȘTE ȘI Musk vine și contrazice datele - Câți angajați are Twitter

Dacă este contractat pe web, Twitter Blue costă doar 8 dolari. Diferența de preț vine din comisionul pe care Apple și Google îl opresc din tranzacțiile realizate pe propriile platforme.

Twitter a lansat recent și un abonament lunar pentru Blue, care costă 84 de dolari, dar poate fi contractat doar de pe web. Asta pentru că Twitter ar trebui să plătească prea mulți bani pentru comisionul aplicat de Google și Apple, dacă ar vinde abonamentul anual pe iPhone și Android.

Direcționarea utilizatorilor pe web pentru contractarea abonamentelor este o tactică pe care au folosit-o și alte companii, precum Netflix sau Spotify, pentru a evita plata comisionului.

Twitter Blue le oferă abonaților o serie de facilități, printre care se numără bifa albastră, posibilitatea postări filmărilor de până la 60 de minute și afișarea prioritară a răspunsurilor la postări.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
android