Twitter îl va numi pe Elon Musk în consiliul de administrație al companiei

Twitter îl va numi pe Elon Musk în consiliul de administrație al companiei
scris 5 apr 2022

La o zi după ce Elon Musk a devenit cel mai important acționar Twitter, rețeaua socială cu 300 de milioane de useri a anunțat că îl va numi în consiliul director. Musk este un înfocat utilizator al Twitter, dar a și criticat dur rețeaua.

Mandatul lui Musk în „board-ul” Twitter va expira în 2024. Atât timp cât el va face parte din consiliul de conducere nu va avea voie să dețină o participație mai mare de 14,9% din acțiuni, scrie Hotnews.ro

VIDEO ULTIMA ORĂ Ciolacu anunță o nouă posibilă creștere a salariului minim pe economie în acest an, fără impozit. Suma pregătită CITEȘTE ȘI VIDEO ULTIMA ORĂ Ciolacu anunță o nouă posibilă creștere a salariului minim pe economie în acest an, fără impozit. Suma pregătită

Elon Musk a devenit luni cel mai important acționar Twitter, după ce a preluat 9,2% din acțiunile rețelei.

Musk a cumpărat aproape 74 de milioane de acțiuni Twitter, în valoare de 2,89 miliarde dolari.

Twitter avea o capitalizare de piață de 31,4 miliarde dolari, iar maximul fusese în februarie 2021: 61,5 miliarde dolari. Țările cu cel mai mare număr de utilizatori Twitter sunt SUA, Japonia, India, Brazilia, Indonezia, Marea Britanie, Turcia, Coreea de Sud, Mexic și Thailanda.

Anunțul venea la doar două săptămâni după ce Musk criticase public Twitter și făcuse un sondaj în care întreba oamenii dacă ei consideră că rețeaua aderă la principiile de liberă exprimare.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
elon musk