Twitter lansează funcțiile de programare și salvare a posturilor

Twitter lansează funcțiile de programare și salvare a posturilor
scris 2 iun 2020

Utilizatorii Twitter pot acum programa publicarea posturilor la o dată viitoare și le pot salva ca draft-uri pe versiunea web a rețelei.

La câteva săptămâni distanță după ce a început testarea unei funcții de programare a posturilor, Twitter lansează oficial această facilitate, ce poate fi găsită în cadrul versiunii de desktop a site-ului.

Programarea este acum posibilă prin intermediul unui buton, ce combină simbolul unui ceas și al unui calendar, din bara de butoane a ferestrei de compunere a mesajelor.

Piața smartphone-urilor a scăzut cu 20% în primul trimestru CITEȘTE ȘI Piața smartphone-urilor a scăzut cu 20% în primul trimestru

Utilizatorul poate realiza programarea unui post alegând data și ora. Twitter afișează aici și fusul orar în funcție de care se face programarea - ora locală.

Programarea este limitată la 18 luni, astfel că data de publicare a unui post nu poate depăși această perioadă.

Tot acum, Twitter lansează și funcția de salvare a draft-urilor, care nu este însă la fel de intuitiv implementată. Nu există un buton de salvare, așa cum ar fi fost, poate, de așteptat.

În schimb, opțiunea de a salva o postare apare atunci când utilizatorul închide fereastra de compunere înainte de a publica.

Draft-urile salvate vor putea fi regăsite tot în fereastra de compunere, care va fi afișa un link către acestea atunci când există mesaje salvate.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter