Twitter lansează funcțiile de programare și salvare a posturilor

Twitter lansează funcțiile de programare și salvare a posturilor
scris 2 iun 2020

Utilizatorii Twitter pot acum programa publicarea posturilor la o dată viitoare și le pot salva ca draft-uri pe versiunea web a rețelei.

La câteva săptămâni distanță după ce a început testarea unei funcții de programare a posturilor, Twitter lansează oficial această facilitate, ce poate fi găsită în cadrul versiunii de desktop a site-ului.

Programarea este acum posibilă prin intermediul unui buton, ce combină simbolul unui ceas și al unui calendar, din bara de butoane a ferestrei de compunere a mesajelor.

Piața smartphone-urilor a scăzut cu 20% în primul trimestru CITEȘTE ȘI Piața smartphone-urilor a scăzut cu 20% în primul trimestru

Utilizatorul poate realiza programarea unui post alegând data și ora. Twitter afișează aici și fusul orar în funcție de care se face programarea - ora locală.

Programarea este limitată la 18 luni, astfel că data de publicare a unui post nu poate depăși această perioadă.

Tot acum, Twitter lansează și funcția de salvare a draft-urilor, care nu este însă la fel de intuitiv implementată. Nu există un buton de salvare, așa cum ar fi fost, poate, de așteptat.

În schimb, opțiunea de a salva o postare apare atunci când utilizatorul închide fereastra de compunere înainte de a publica.

Draft-urile salvate vor putea fi regăsite tot în fereastra de compunere, care va fi afișa un link către acestea atunci când există mesaje salvate.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
twitter