Twitter nu-l va lăsa pe Donald Trump să revină pe platforma socială, chiar dacă va candida din nou la președinție

Twitter nu-l va lăsa pe Donald Trump să revină pe platforma socială, chiar dacă va candida din nou la președinție
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 feb 2021

Platforma de social media Twitter, care a decis să suprime contul fostului președinte american Donald Trump pe rețeaua sa, pentru incitări repetate la violență, nu îl va lăsa să revină aici chiar dacă va candida din nou la Casa Albă, a anunțat directorul financiar al companiei, informează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Potrivit regulilor noastre, atunci când sunteți scos de pe platformă, (chiar) sunteți scos de pe platformă, fie că sunteți un comentator, un director financiar sau un fost sau actual responsabil politic", a declarat miercuri Ned Segal la postul de știri financiare CNBC.

SRI vrea training în domeniul securității cibernetice pentru proprii angajați. \ CITEȘTE ȘI SRI vrea training în domeniul securității cibernetice pentru proprii angajați. "Nivelul de securitate al infrastructurilor IT critice din România protejate în prezent este în scădere în raport cu complexitatea și frecvența atacurilor cibernetice actuale."

Donald Trump "a fost interzis (pe Twitter) atunci când era președinte. Nu facem diferență între responsabili politici, indiferent dacă aceștia mai sunt sau nu în funcție", a adăugat Segal, potrivit Agerpres.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
donald trump