Un dezvoltator privat a reușit, de unul singur, să bată marii giganți. O aplicație creată în câteva zile și viralizată pe TikTok a ajuns pe primul loc în App Store

Un dezvoltator privat a reușit, de unul singur, să bată marii giganți. O aplicație creată în câteva zile și viralizată pe TikTok a ajuns pe primul loc în App Store
scris 13 ian 2022

Un dezvoltator privat a reușit, de unul singur, să bată marii giganți și să ajungă în vârful topului de aplicații pentru iPhone cu o aplicație creată în timpul liber.

Lansată pe 1 ianuarie 2022, Locket este o aplicație de photo sharing cu o idee simplă, dar originală - fotografiile partajate de prieteni apar într-un widget de iOS. Cum widget-ul poate fi plasat oriunde pe ecran, Locket a prins la tineri prin prisma faptului că aceștia pot vedea fotografiile prietenilor direct pe homescreen, fără a trebui să deschidă o aplicație.

Tinerii au fost încântați de idee, iar Locket s-a viralizat rapid pe TikTok, contribuind decisiv la creșterea meteorică în popularitate a acesteia. În primele două zile, clipul publicat de către dezvoltator pe TikTok a trecut de 100.000 de vizualizări.

VIDEO Cârpa Apple, din nou la vânzare după epuizare CITEȘTE ȘI VIDEO Cârpa Apple, din nou la vânzare după epuizare

Dezvoltatorului aplicației, spune că a lucrat mai puțin de două săptămâni la aceasta și că nici măcar nu i-a acordat foarte mult timp, fiind, mai degrabă, un proiect secundar.

Locket, care este o aplicație gratuită, are deja peste 2 milioane de descărcări și este pe primul loc în App Store US, inclusiv la general, nu doar în categoria Social Networking.

Dezvoltatorul aplicației, Matt Moss, este unul dintre cei premiați cu burse de învățământ în cadrul conferinței WWDC, organizate anual de Apple.

viewscnt
Afla mai multe despre
locket
aplicație tiktok
app store