Un fost secretar al Trezoreriei SUA anunță că reunește o echipă de investitori pentru a cumpăra TikTok. Rețeaua de socializare chineză „valorează foarte mulți bani”

Un fost secretar al Trezoreriei SUA anunță că reunește o echipă de investitori pentru a cumpăra TikTok. Rețeaua de socializare chineză „valorează foarte mulți bani”
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 mar 2024

Fostul secretar al Trezoreriei Steven Mnuchin a declarat că reunește o echipă de investitori pentru a face o ofertă de cumpărare a TikTok, relatează CNN.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Acest lucru vine la o zi după ce Camera Reprezentanților a adoptat o măsură pentru a interzice gigantul social media deținut de chinezi sau pentru a forța o vânzare către un proprietar operat în SUA, arată G4Media.ro.

Investițiile firmelor străine în Germania, la cel mai scăzut nivel din ultimul deceniu CITEȘTE ȘI Investițiile firmelor străine în Germania, la cel mai scăzut nivel din ultimul deceniu

„Este o afacere grozavă și voi reuni un grup pentru a cumpăra TikTok”, a declarat Mnuchin pentru CNBC joi dimineață. Chiar dacă TikTok este probabil neprofitabilă, „valorează foarte mulți bani”, a adăugat el.

Mnuchin a spus că le va oferi investitorilor americani existenți opțiunea de a-și prelua participațiile la TikTok, dar a subliniat că nicio entitate nu va deține un control mai mare de 10%.

Vestea vine la doar o săptămână după ce Mnuchin a condus o salvare de 1 miliard de dolari a creditorului regional în dificultate New York Community Bank.

viewscnt
Afla mai multe despre
tiktok
steven mnuchin