Un update a stricat programul Outlook

Un update a stricat programul Outlook
scris 12 mai 2021

Citirea și compunerea email-urilor în Outlook a devenit practic imposibilă, după un update lansat de Microsoft.

Microsoft continuă nefasta tradiție a update-urilor defectuoase din ultimii ani, de data aceasta, victimă căzând programul Outlook, din cadrul suitei Microsoft Office.

Societatea și-ar dori o nouă abordare din partea autorităților în lupta împotriva fumatului CITEȘTE ȘI Societatea și-ar dori o nouă abordare din partea autorităților în lupta împotriva fumatului

După lansarea build-ului 13929.20372 pentru versiunea din 2014 a programului Outlook, utilizatorii au constatat că nu mai pot citi sau compune în mod normal email-uri.

Citirea nu mai era posibilă deoarece programul afișa o fereastră goală la deschiderea email-urilor sau, în cel mai bun caz, era încărcată doar o parte din email.

VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Dan Fați, CEO Dacris: Firmele se pregătesc pentru revenirea angajaților la birouri. Tombole cu premii, ciocolată, mic dejun pentru cine vine la birou. Pandemia a sporit gradul de suprasolicitare de trei ori, la 25% CITEȘTE ȘI VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Dan Fați, CEO Dacris: Firmele se pregătesc pentru revenirea angajaților la birouri. Tombole cu premii, ciocolată, mic dejun pentru cine vine la birou. Pandemia a sporit gradul de suprasolicitare de trei ori, la 25%

Scrierea a fost subminată la rândul ei de folosirea tastei Enter, pentru crearea unui nou rând. De fiecare dată când se dădea Enter, întreg conținutul de deasupra dispărea subit din corpul mesajului.

Microsoft a reacționat rapid, comunicând că este la curent cu existența unei probleme, a cărei cauză a identificat-o la fel de rapid. Se pare că afectați au fost utilizatorii care foloseau, pe lângă Outlook pentru desktop, versiunea mobilă și/sau cea online a aplicației.

Compania americană a promis, în cursul nopții de marți spre miercuri, că un update care va rezolva problema va ajunge în câteva ore la toți utilizatorii Outlook. După aplicarea noului update, este necesară repornirea programului.

viewscnt
Afla mai multe despre
outlook
microsoft
office
email