TikTok a depășit 3 miliarde de instalări

TikTok a depășit 3 miliarde de instalări
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 18 iul 2021

Aplicația chineză devine prima și singura aplicație care nu este deținută de Facebook și are peste 3 miliarde de instalări.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cele două versiuni de TikTok, pentru Android și iOS, au ajuns să numere, împreună, peste 3 miliarde de download-uri, conform datelor furnizate de Sensor Tower. Numărătoarea include ambele versiuni ale aplicației, Duoyin, versiunea pentru China, și TikTok, versiunea pentru restul lumii.

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

Cu 383 de milioane de utilizatori care au instalat-o pentru prima oară, TikTok a fost aplicația (exceptând jocurile) cu cele mai multe download-uri și cele mai mari venituri din prima jumătate a acestui an.

Conform estimările Sensor Tower, TikTok a atras 919,2 milioane de dolari de la utilizatorii săi în prima parte a acestui an.

În ciuda faptului că numărul de download-uri este mai mic cu 38% față de aceeași perioadă a anului trecut, din cauza interzicerii aplicației în India, TikTok a reușit să-și crească veniturile cu 73% în ultimul an.

2021, anul prevenției în business. Ce soluții au companiile în dificultate pentru redresare? CITEȘTE ȘI 2021, anul prevenției în business. Ce soluții au companiile în dificultate pentru redresare?

Cea mai mare creștere anuală a veniturilor de până acum a adus-o pentru TikTok al doilea trimestru al acestui an. Cu venituri de 534,6 milioane de dolari, creșterea față de al doilea trimestru al anului trecut este de 39%.

Cu peste 3 miliarde de download-uri, TikTok este prima aplicație care nu este deținută de Facebook și depășește acest prag. Doar Facebook, Instagram, Facebook Messenger și WhatsApp au mai bătut acest record.

viewscnt
Afla mai multe despre
tiktok
social media