Utilizarea WhatsApp a crescut cu 20% în Italia

Utilizarea WhatsApp a crescut cu 20% în Italia
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 16 mar 2020

Cea mai lovită țară după China de coronavirus apelează, forțată de împrejurări, mai mult decât oricând la instrumentele digitale de comunicare, precum WhatsApp.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

WhatsApp, care era oricum una dintre cele mai folosite aplicații de comunicare, anunță că în Italia, de când a fost impusă carantina generală, numărul mesajelor și al apelurilor audio / video a crescut cu 20%.

Vizitarea persoanelor infectate cu coronavirus este interzisă, însă, în unele cazuri, este permisă comunicarea dintre bolnav și familie prin intermediul aplicațiilor de chat, precum WhatsApp.

Magazinele Apple mai rămân deschise doar în China CITEȘTE ȘI Magazinele Apple mai rămân deschise doar în China

În Roma, de exemplu, a fost interzisă vizitarea rudelor pentru mesele tradiționale, cu excepția cazurilor în care acestea au nevoie de ajutor.

Dincolo de comunicarea cu familia și prietenii, cei izolați trebuie să și lucreze, în măsura în care pot face acest lucru de acasă. O creștere similară are loc și în zona instrumentelor de business.

Microsoft spune că Teams, rivalul lui Slack pe zona de project management, a înregistrat recent o dublare a numărului de utilizatori în Italia.

Teams poate fi folosit pentru comunicarea și colaborarea în cadrul proiectelor, incluzând funcții de chat, stocare și integrare cu alte aplicații de office.

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
italia
coronavirus