Veniturile Foxconn, principala firmă de asamblare a iPhone-urilor pentru Apple, au atins un nivel record

Veniturile Foxconn, principala firmă de asamblare a iPhone-urilor pentru Apple, au atins un nivel record
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 feb 2023

Veniturile Foxconn, cel mai mare producător de electronice pe bază de contract din lume și principala firmă de asamblare a iPhone-urilor pentru Apple, a declarat că veniturile sale au crescut în ianuarie cu 48,2% față de anul precedent, la nivelul record de la 660,4 miliarde de dolari taiwanezi (22 de miliarde de dolari) , deoarece a scăpat de perturbările legate de Covid în China, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Operațiunile companiei au revenit la normal, iar livrările au crescut în campusul său Zhengzhou din China, un centru pentru producția de iPhone, a spus Foxconn într-un comunicat.

Meta - cale liberă pentru a prelua o nouă companie CITEȘTE ȘI Meta - cale liberă pentru a prelua o nouă companie

Comparativ cu luna precedentă, veniturile au crescut cu 4,93%, iar produsele electronice inteligente de larg consum, care includ smartphone-uri și produsele de calcul, au înregistrat o creștere puternică, de două cifre, scrie News.ro.

Producția de iPhone-uri s-a confruntat cu o întrerupere înaintea sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou Lunar din ianuarie, după ce restricțiile pentru controlul Covid-19 au determinat mii de muncitori să părăsească liniile fabricii Foxconn din Zhengzhou.

Analiștii spun că Foxconn asamblează aproximativ 70% dintre iPhone-uri, iar fabrica din Zhengzhou produce majoritatea modelelor premium, inclusiv iPhone 14 Pro.

viewscnt
Afla mai multe despre
foxconn
apple