Vicepreședintele Apple pentru achiziții a părăsit compania

Vicepreședintele Apple pentru achiziții a părăsit compania
scris 1 oct 2022

Vicepreședintele Apple pentru achiziții, Tony Blevins, a părăsit compania după ce un videoclip pe TikTok l-a arătat făcând un comentariu vulgar despre femei la o expoziție auto, transmite CNBC.

Un reprezentant al Apple a confirmat plecarea vicepreședintelui Blevins, la CNBC, spunând: ”Tony pleacă de la Apple”.

Comisia Europeană aprobă un ajutor de stat de 390 milioane euro pentru cogenerarea de energie în România CITEȘTE ȘI Comisia Europeană aprobă un ajutor de stat de 390 milioane euro pentru cogenerarea de energie în România

Plecarea a fost determinată de un videoclip pe TikTok postat pe 5 septembrie, potrivit Bloomberg, care a scris prima oară despre acest lucru, scrie News.ro.

În videoclip, Blevins iese dintr-o mașină sport scumpă Mercedes-Benz și este întrebat ccu ce se ocupă, de către Daniel Mac, care are un canal axat pe întrebări adresate oamenilor cu mașini de lux.

În videoclip, Blevins răspunde: ”Particip la curse de mașini, joc golf și mângâi femei cu sânii mari. Dar îmi iau concediu la sfârșit de săptămână și de sărbătorile importante.”

Remarca pare a fi o referire la un citat similar din filmul ”Arthur”.

Videoclipul a fost vizualizat de 1,3 milioane de ori, potrivit paginii de pe TikTok.

Blevins a fost vicepreședinte la Apple, care este o funcție foarte importantă, subordonată directorilor de top. Rolul său principal a fost acela de a negocia cu furnizorii pentru a menține scăzut prețul pe care Apple îl plătește pentru componentele de computer, potrivit unui profil al lui Blevins publicat de Wall Street Journal în 2020.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
tony blevins