VIDEO Apple își cere scuze pentru reclama la noile iPad-uri

VIDEO Apple își cere scuze pentru reclama la noile iPad-uri
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 10 mai 2024

După ce a atras critici din partea multor actori și artiști, Apple și-a cerut scuze pentru reclama „insensibilă” prin care și-a promovat noile tablete.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

După ce și-a prezentat cele două noi serii de iPad Pro și iPad Air, Apple a început să deruleze și o nouă reclamă prin care le promovează.

În reclama care încerca să arate câte lucruri știe să facă tabletele companiei și câte tipuri de conținut poate reda, o serie întreagă de obiecte (inclusiv mai multe instrumente muzicale, o tablă cu ecuații matematice și un vechi aparat de jocuri) sunt distruse de o presă.

Noile iPad-uri nu vin cu încărcător CITEȘTE ȘI Noile iPad-uri nu vin cu încărcător

Însă, artiștii au văzut în aceasta zdrobirea spiritului uman prin tehnologie și inteligență artificială. Aflat printre cei dezgustați de reclamă, actorul britanic Hugh Grant a caracterizat-o drept „distrugerea experienței umane”.

Șeful companiei, Tim Cook, care a postat reclama pe X după lansarea noilor iPad-uri, a primit direct o mulțime de mesaje critice de la diverse personalități și nu numai.

Ca urmare, Apple a emis o scuză oficială legată de noua reclamă, despre care spune că „a ratat ținta”. Compania spune că, în fapt, creativitatea este foarte importantă pentru Apple, ale cărei produse ajută persoanele creative să se exprime.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
reclama
ipad