VIDEO Brățara VR a Facebook, acționată prin intermediul ''semnalelor creierului''

VIDEO Brățara VR a Facebook, acționată prin intermediul ''semnalelor creierului''
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 mar 2021

Facebook a dezvăluit o brățară de realitate virtuală (VR) care va fi utilizată pentru a controla viitorii ochelari de realitate augmentată (AR).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Brățara interpretează mișcările mâinii utilizatorului printr-un grup de senzori care detectează semnalele nervilor motori, scrie Agerpres.

Prin eMAG Ads, antreprenorii își pot promova produsele la peste 500.000 de potențiali clienți CITEȘTE ȘI Prin eMAG Ads, antreprenorii își pot promova produsele la peste 500.000 de potențiali clienți

Utilizatorii vor naviga prin atingerea degetul arătător și a degetului pentru a efectua un "clic" pe dispozitiv.

Specialiștii în confidențialitate și-au exprimat îngrijorarea cu privire la natura datelor pe care brățara le-ar putea stoca cu privire la utilizatorii săi.

Potrivit Facebook, sistemul său se va putea adapta la comportamentele individuale ale utilizatorilor folosind învățarea automată pentru a prezice aprecierile, antipatiile și alte interese ale acestora, în timp real.

Virtual Private Server (VPS) – soluția de la Vodafone care vă permite să configurați mașinile virtuale în funcție de propriile nevoi CITEȘTE ȘI Virtual Private Server (VPS) – soluția de la Vodafone care vă permite să configurați mașinile virtuale în funcție de propriile nevoi

"Sistemul învață ceva despre locația dumneavoastră și despre obiectele principale, cum ar fi pantofii de alergat sau recunoașterea activității", a spus Tanya Jonker, director de cercetare științifică la Reality Labs de la Facebook.

"Și învață că, în trecut, ați lansat adesea aplicația de muzică atunci când ieșiți din casă cu acei pantofi. Apoi vă întreabă dacă doriți să redați muzica dumneavoastră și vă permite să confirmați cu un singur clic", a explicat ea.

Cargus, soluția de servicii personalizate pentru afacerea ta! CITEȘTE ȘI Cargus, soluția de servicii personalizate pentru afacerea ta!

Prima versiune a ochelarilor de realitate augmentată de la Facebook se preconizează că va fi lansată la sfârșitul acestui an.

viewscnt
Afla mai multe despre
brățara vr
facebook