VIDEO Clip anti-dezinformare, lansat online de un grup de experți IT

VIDEO Clip anti-dezinformare, lansat online de un grup de experți IT
scris 5 apr 2019

Un grup de experți în securitate internațională, business și IT din România - Intel4Patriam, a lansat online un clip animat anti-dezinformare, demersul făcând parte dintr-un proiect mai amplu pe această temă.

În fimulețul de 15 minute sunt prezentate metodele de dezinformare și scopurile lor. În a doua jumătate a clipului, o profesoară, "Captain Romania", vorbește elevilor, în clasă, despre combaterea dezinformării, scrie Agerpres.

Fiul lui Andrei Pleșu, vizat într-un dosar de trafic de droguri în care s-au făcut percheziții în București și Iași; Mihai Pleșu este suspectat că vindea droguri la petreceri, prețul unei țigări ajungând și la 50 de lei CITEȘTE ȘI Fiul lui Andrei Pleșu, vizat într-un dosar de trafic de droguri în care s-au făcut percheziții în București și Iași; Mihai Pleșu este suspectat că vindea droguri la petreceri, prețul unei țigări ajungând și la 50 de lei

"Cel mai important element al scutului este educația, iar prin acest scut dorim să promovăm gândirea critică și punerea sub semnul întrebării a informațiilor care vin din surse nesigure", precizează aceștia.

viewscnt
Afla mai multe despre
dezinformare
it
clip animat