VIDEO Cum testează Samsung telefoanele pliabile

VIDEO Cum testează Samsung telefoanele pliabile
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 oct 2021

Samsung a publicat un clip despre modul în care testează telefoanele pliabile și sunt arătate patru tipuri de teste, printre care scufundarea în apă și un test de închidere - deschidere.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Samsung a lansat la finalul verii noile telefoane pliabile Z Fold 2 și Z Flip 3, acesta din urmă fiind cel mai accesibil telefon pliabil lansat de companie, scrie Hotnews.ro.

Facebook lansează o secțiune dedicată conținutului audio CITEȘTE ȘI Facebook lansează o secțiune dedicată conținutului audio

Comentând clipul, publicația The Verge notează că ar putea fi o încercare a Samsung de a liniști potențialii clienți care au citit despre cazuri în care au apărut fisuri pe ecranul lui Galaxy Flip 3. Site-uri precum 9to5google.com au scris despre aceste probleme care nu par să fie prea răspândite.

Durabilitatea este una dintre punctele la care companiile care vând telefoane plaibile trebuie să convingă clienții, iar Samsung a făcut pași importanți în doi ani, după ce primul Galaxy Fold a avut probleme mari și a fost lansat cu câteva luni întârziere.

Al doilea punct important ține de preț, scăderile au început, dar trebuie ca prețurile să fie mai mici pentru ca volumul de vânzări să crească la aceste telefoane.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
telefoane pliabile