VIDEO HTC lansează smartphone-ul U11+

VIDEO HTC lansează smartphone-ul U11+
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 2 nov 2017

Producătorul taiwanez HTC a prezentat flagship-ul U11+, în cadrul unui eveniment ce a avut loc la Londra. U11+ este o evoluția a modelului U11, lansat tot anul acesta. Noul smartphone păstrează caracteristicile și, în mare, designul versiunii anterioare, aducând un plus în ceea ce privește ecranul și autonomia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Deși nu la același nivel ca Samsung, LG sau Apple, HTC a purces totuși la îngustarea ramelor, U11+ reușind să acomodeze un ecran mai mare într-un corp doar puțin mai mare decât U11.

Acesta nu mai folosește butoane fizice, care au fost integrate în interfața sistemului de operare.

Ultimele date: UPC a depășit în România 1,3 milioane de clienți. Aport de la un operator de talie redusă cumpărat. Televiziunea analogică continuă trendul de scădere CITEȘTE ȘI Ultimele date: UPC a depășit în România 1,3 milioane de clienți. Aport de la un operator de talie redusă cumpărat. Televiziunea analogică continuă trendul de scădere

Smartphone-ul care va fi livrat cu Android 8 Oreo are un ecran QHD de 6 inch și este rezistent la apă și praf, conform certificării IP68.

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

U11+ folosește cel mai performant procesor la ora actuală al celor de la Qualcomm, Snapdragon 835 și va fi disponibil în două versiuni, cu 4 GB RAM și 64 GB spațiu de stocare, respectiv 6 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare.

În afară de bateria de 3.930 mAh, care ar trebui să confere o autonomie peste medie, cei de la HTC susțin că difuzoarele noului smartphone au un volum cu 30% mai puternic decât modelul U11.

Pe spatele dispozitivului, imediat deasupra senzorului de amprente, a fost montată o cameră de 12 MP cu stabilizare optică a imaginii, ce poate filma în format 4K și 1080p cu 120 de cadre pe secundă.

În Europa va fi disponibilă versiunea cu 6 GB memorie RAM și 128 GB spațiu intern de stocare începând cu 20 noiembrie și va costa 800 de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
htc
android
smartphone