VIDEO Jocul celor de la Epic Games, Fortnite, a înregistrat cea mai bună lună

VIDEO Jocul celor de la Epic Games, Fortnite, a înregistrat cea mai bună lună
scris 13 ian 2019

Jocul celor de la Epic Games, Fortnite, a înregistrat cea mai bună lună de până acum, în decembrie anul trecut, cu 69 de milioane de dolari venituri doar pe platforma celor de la Apple.

Conform unui raport Sensor Tower, cu cele 69 de milioane generate doar pe iOS, Fortnite a avut în decembrie cea mai bună lună din momentul lansării oficiale.

Veniturile obținute de Fortnite în decembrie au fost cu 83% mai mari decât cele din luna anterioară și cu 16% peste cele din iulie, luna care deținea recordul anterior în materie de venituri.

Conform Senzor Tower, jocul ”free to play” de tip Battle Royale, a obținut venituri totale de 455 de milioane de dolari în 2018 doar pe iOS-ul celor de la Apple.

Huawei l-a concediat pe angajatul din Polonia care a fost arestat pentru spionaj CITEȘTE ȘI Huawei l-a concediat pe angajatul din Polonia care a fost arestat pentru spionaj

Din momentul lansării și până la finele anului 2018, jucătorii de Fortnite au cheltuit 1,6 milioane de dolari în medie pe zi.

În comparație, principalul concurent pe categoria Battle Royale pentru Fortnite, PUBG Mobile, a generat aproximativ 100 de milioane de dolari în total anul trecut.

Fortnite a înregistrat anul trecut 82,6 milioane de instalări în total pe iOS, 5,2 milioane dintre acestea având loc doar în luna decembrie.

Veniturile totale obținute anul trecut de producătorul Epic Games au fost de 3 miliarde de dolari, conform celor de la Senzor Tower.

viewscnt
Afla mai multe despre
fortnite
epic games
ios
jocuri