VIDEO LG lucrează la un telefon cu două ecrane atipic

VIDEO LG lucrează la un telefon cu două ecrane atipic
scris 3 sep 2020

În vreme ce majoritatea producătorilor se învârt în jurul ideii de smartphone pliabil, cei de la LG, urmează să lanseze un smartphone cu două ecrane care vine cu o abordare originală, dar cu o utilitate relativă.

Cei de la LG au venit an de an cu ceva original în ceea ce privește smartphone-urile, însă asta nu i-a scăpat de pierderile financiare care au afectat divizia de telefoane. Anul acesta, LG va puncta și mai bine la capitolul originalitate decât până acum.

Compania coreeană a publicat un scurt teaser care ne arată un viitor telefon al companiei, numit Wing. Este un smartphone cu două ecrane cum n-a mai existat până acum.

România urcă 11 poziții în Topul țărilor cu cel mai rapid internet CITEȘTE ȘI România urcă 11 poziții în Topul țărilor cu cel mai rapid internet

Wing nu este un smartphone pliabil, în care două ecrane mai mici ajung să compună unul mai mare. În schimb, cele două ecrane sunt plasate unul peste altul, iar cel de deasupra se rotește la 90 de grade, ajungând să fie perpendicular pe cel de dedesubt.

În ciuda originalității de care LG dă dovadă, abordarea pare să se dovedească utilă doar într-un număr limitat de cazuri. De exemplu, poate fi util să ai un ecran vertical și unul orizontal când pe cel orizontal te uiți la un meci de fotbal, iar pe cel vertical comentezi meciul pe Twitter.

În restul cazurilor, suportarea unui device mai gros și mai greu din cauza celor două ecrane, nu prea se justifică.

viewscnt
Afla mai multe despre
lg
smartphone