VIDEO Microsoft anunță o versiune de Windows în cloud

VIDEO Microsoft anunță o versiune de Windows în cloud
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 15 iul 2021

Cel mai nou serviciu Microsoft, Windows 365, este o versiune a propriului sistem de operare, care rulează în cloud și este orientat către companii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Microsoft a anunțat Windows 365, o versiune de a sistemului de operare care rulează în cloud și poate fi accesat, prin streaming, din Windows 10 și Windows 11.

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

Windows 365 va putea fi accesat din orice browser modern, printr-o conexiune Remote Desktop realizată cu aplicația Remote Desktop Connection din Windows.

Microsoft spune că Windows 365 se va încărca instant și le va oferi companiilor posibilitatea de a pune la dispoziția angajaților un sistem de operare identic, cu aceleași aplicații instalate, care poate fi accesat de oriunde.

Vor exista două versiuni: Business și Enterprise. Acestea vor fi disponibile în 12 configurații care variază de la un procesor cu un singur nucleu, 2GB RAM și 64 GB stocare, pâna la un procesor cu 8 nuclee, 32GB RAM și 512GB stocare.

2021, anul prevenției în business. Ce soluții au companiile în dificultate pentru redresare? CITEȘTE ȘI 2021, anul prevenției în business. Ce soluții au companiile în dificultate pentru redresare?

Gigantul american mai promite că firmele vor putea crea un sistem, pe care să-l aloce unui angajat, în doar câteva minute, uitând de grija întreținerii propriului hardware.

Serviciul va fi lansat pe 2 august și va fi disponibil doar pentru companii, pe baza unui abonament lunar plătit pentru fiecare angajat. Nu a fost anunțat, deocamdată, prețul abonamentului.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
windows
cloud