FOTO Apple a anunțat o baterie care se fixează pe spatele unui iPhone 12, prelungind durata de funcționare a acestuia

FOTO Apple a anunțat o baterie care se fixează pe spatele unui iPhone 12, prelungind durata de funcționare a acestuia
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 iul 2021

Apple a anunțat o baterie care se fixează cu magneți pe spatele iPhone 12, prelungind durata de funcționare a acestuia, atunci când bateria dispozitivului este pe cale să se descarce, relatează CNBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

MagSafe Battery Pack costă 99 de dolari, are culoarea albă și este disponibilă pentru precomenzi, urmând ca livrările să înceapă săptămâna viitoare, scrie News.ro.

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

Atunci când este fixată pe spatele unui iPhone, bateria poate încărca telefonul cu o putere de 5 Watti, aproximativ egală cu cea a unui încărcător mai vechi de iPhone și mai redusă decât cea a 15 Watti a unui încărcător normal MagSafe.

Când bateria este atașată unui iPhone, utilizatorii pot folosi un cablu în portul Lightning, pentru a încărca atât bateria externă cât și pe cea a dispozitivului, pentru o încărcare mai rapidă.

Lansarea produsului în această săptămână este cea mai recentă dintr-o serie de accesorii care utilizează sistemul Apple MagSafe, pe care compania l-a introdus în toamna anului trecut odată cu noile iPhone-uri.

2021, anul prevenției în business. Ce soluții au companiile în dificultate pentru redresare? CITEȘTE ȘI 2021, anul prevenției în business. Ce soluții au companiile în dificultate pentru redresare?

În sondajele efectuate de companie în rândul utilizatorilor, durata de viață suplimentară a bateriei este în mod constant una dintre funcțiile de top pe care consumatorii le doresc de la smartphone-urile lor.

Apple a lansat în trecut carcase care extind viața bateriei, dar fără MagSafe, carcasele inteligente ale bateriei Apple trebuiau să se conecteze fizic la portul iPhone-ului pentru a-l încărca și a oferi o durată suplimentară de viață a bateriei.

Apple nu a publicat estimări oficiale privind durata de viață a bateriei sau capacitatea de încărcare, dar o fotografie a produsului sugerează că bateria MagSafe are 1.460 miliamperi pe oră sau puțin sub jumătate din bateria de 3.110 mAh a unui iPhone 12.

FOTO Apple a anunțat o baterie care se fixează pe spatele unui iPhone 12, prelungind durata de funcționare a acestuia

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
baterie