VIDEO OnePlus și-a prezentat prima tabletă

VIDEO OnePlus și-a prezentat prima tabletă
scris 7 feb 2023

După multe luni de informații picurate parcă cu pipeta, OnePlus Pad, prima tabletă a companiei chineze, a avut parte de o prezentare oficială, dar succintă.

OnePlus Pad gravitează în jurul unui ecran de 11,6 inch cu 144Hz rată de refresh și o rată a imaginii 7:5, care s-ar putea dovedi pe placul avizilor de jocuri mobile.

Marginea 2,5D care înconjoară ecranul ar trebui să facă mai confortabilă ținerea în mână a tabletei, care reușește să se diferențieze în oceanul de tablete cu Android prin poziționarea centrală a camerei foto.

60GB din spațiul de stocare al lui Galaxy S23 sunt ocupați de la bun început CITEȘTE ȘI 60GB din spațiul de stocare al lui Galaxy S23 sunt ocupați de la bun început

Deși producătorul nu a făcut cunoscute încă toate informațiile tehnice, a spus că tableta are la bază chipset-ul Dimensity 9000 de la MediaTek și până la 12GB RAM.

Bateria de 9.510mAh ar trebui să reziste la 14,5 ore de redare video, conform companiei chineze, și să se încarce în 80 de minute grație sistemului de alimentare rapidă cu 67W SuperVOOC.

Cei de la OnePlus nu au oferit informații legate de preț și disponibilitate, dar au spus că OnePlus Pad va fi livrată împreună cu un stilus și o tastatură magnetică.

VIDEO CNet Highlights

viewscnt
Afla mai multe despre
oneplus
tabletă
android