VIDEO Samsung prezintă două noi smartphone-uri din seria Galaxy A

VIDEO Samsung prezintă două noi smartphone-uri din seria Galaxy A
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 26 feb 2019

Samsung Electronics a prezentat la Mobile World Congress 2019 două smartphone-uri mainstream care promit facilități împrumutate de la flagship-uri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Galaxy A50 și Galaxy A30 dispun de noul design Infinity-U, care presupune un mic breton pe centrul ecranului, pentru a face loc camerei foto frontale. De asemenea, ambele au aceeași baterie cu capacitate de 4.000.

Cele două smartphone-uri dispun de senzori de amprente pentru securizare biometrică, însă integrarea diferă. La A50 senzorul de amprente este plasat în ecran, în vreme ce în cazul lui A30 acesta fost montat pe spatele telefonului.

Galaxy A50 are un ecran Super AMOLED de 6,4 inch cu rezoluție full HD. La baza acestui model stă chipset-ul Exynos 9610 secundat de 4 / 6 GB memorie RAM și 64 / 128 GB spațiu de stocare ce poate fi completat cu un card de memorie.

Deutsche Telekom a început teste 5G în 6 țări. Nu și în România, unde Telekom este în conflict cu statul pentru OU 114 CITEȘTE ȘI Deutsche Telekom a început teste 5G în 6 țări. Nu și în România, unde Telekom este în conflict cu statul pentru OU 114

Galaxy A30 are același ecran, însă face un pas înapoi pe partea tehnică. Acesta folosește mai slabul Exynos 7885, 3 / 4 GB memorie RAM și 32 / 64 GB spațiu de stocare.

Și pe partea foto sunt vizibile diferențe mari între cele două modele. A50 beneficiază de un sistem foto compus din trei camere foto - o cameră principală de 25 MP, o cameră ultra wide de 8 MP și un senzor de profunzime de 5 MP.

De partea cealaltă, la A30 există doar camere, una de 16 MP și una wide de 5 MP.

Din cele două smartphone-uri, doar Galaxy A50 va fi disponibil în România, începând cu a doua jumătate a lunii martie.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy
smartphone