Vodafone intenționează să elimine mai multe sute de locuri de muncă pentru a reduce costurile

Vodafone intenționează să elimine mai multe sute de locuri de muncă pentru a reduce costurile
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 ian 2023

Grupul britanic de telefonie Vodafone intenționează să elimine mai multe sute de locuri de muncă, majoritatea la sediul central din Londra, a anunțat cotidianul Financial Times citând surse din apropierea discuțiilor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Vodafone are aproximativ 104.000 de angajați la nivel mondial, dintre care 9.400 în Marea Britanie, arată Agerpres.

FOTO Imagini de presă cu Galaxy S23 au apărut înainte de lansarea oficială CITEȘTE ȘI FOTO Imagini de presă cu Galaxy S23 au apărut înainte de lansarea oficială

Informațiile publicate în Financial Times vin după ce în luna noiembrie a anului trecut Vodafone a anunțat că va lua măsuri de reducere a costurilor în valoare de un miliard de euro, în contextul deteriorării condițiilor de pe piață. Între timp, directorul general de la Vodafone, Nick Read, a demisionat, punând capăt unui mandat în care cotația acțiunilor grupului de telecomunicații s-a redus la jumătate, iar boardul companiei și-a exprimat nemulțumirea față de progresele realizate sub conducerea lui Nick Read.

La începutul acestei săptămâni, Vodafone a ajuns la un acord privind vânzarea operațiunilor sale din Ungaria către compania locală de IT 4iG și fondul de stat Corvinus, urmând să primească suma de 1,7 miliarde de euro ca urmare a acestei tranzacții.

viewscnt
Afla mai multe despre
vodafone
concedieri