Vodafone, mesaj cu schimbări pentru clienții UPC

Vodafone, mesaj cu schimbări pentru clienții UPC
scris 27 mar 2020

Procesul de fuziune dintre Vodafone și UPC se apropie de final, astfel că, începând cu data de 31 martie 2020 toate drepturile și obligațiile UPC România vor fi preluate de către Vodafone România.

Vodafone anunță acum clienții că nu vor fi schimbate condițiile contractului.

FOTO Huawei a prezentat seria de smartphone-uri P40 CITEȘTE ȘI FOTO Huawei a prezentat seria de smartphone-uri P40

Plata facturii pentru serviciile fixe și TV va avea ca furnizor Vodafone și va trebuie efectuată în contul IBAN afișat pe factură. Dacă factura este achitată prin internet banking, UPC România va fi înlocuit cu Vodafone – pentru servicii fixe și TV.

În cazul în care pentru plata facturii a fost activat serviciul bancar de direct debit, suma de plată prevăzută în factură va fi reținută de bancă în numele Vodafone.

Denumirea serviciilor nu va mai cuprinde UPC, iar serviciul Alo Nelimitat UPC va fi redenumit în Alo Nelimitat în rețeaua fixă Vodafone.

Politica de confidențialitate privind datele cu caracter personal, aplicabilă serviciilor UPC va fi politica Vodafone, iar varianta actualizată a acesteia poate fi consultată pe site-ul Vodafone.

Din aprilie 2020 toate notificările și informările vor veni din partea Vodafone România S.A. 

Data efectivă a fuziunii este 31 martie 2020 și reprezintă o etapă a procesului de integrare, care a început în 2019, imediat după aprobarea achiziției UPC de către Comisia Europeană. Ca urmare a fuziunii, UPC România își va înceta existența ca entitate juridică, fiind absorbită de către Vodafone România.

viewscnt
Afla mai multe despre
vodafone
upc