Vodafone România anunță disponibilitatea a două smartphone-uri Xiaomi. La ce preț sunt vândute

Vodafone România anunță disponibilitatea a două smartphone-uri Xiaomi. La ce preț sunt vândute
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 21 dec 2018

Smartphone-urile Xiaomi Mi 8 și Xiaomi Redmi S2 sunt începând de astăzi disponibile în portofoliul Vodafone România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Operatorul anunță disponibilitate exclusiv online a două tipuri de pachete promoționale care includ cele două modele de smartphone-uri.

Xiaomi Mi 8 este disponibil în versiunea de culoare albastră și vine însoțit, în cadrul promoției online, de Xiaomi Mi Band 2, iar Xiaomi Redmi S2 este disponibil în versiunea de culoare neagră și vine însoțit de Xiaomi Power Bank 2S.

Xiaomi Redmi S2 are cameră frontală de 16 MP cu wide-angle, camera foto dublă (12MP + 5MP) cu inteligență artificială și un ecran de 5.99”. Telefonul are 3GB memorie RAM și 32GB memorie internă cu posibilitatea de a extinde capacitatea prin intermediul unui card microSD de până la 256GB.

Hackeri angajați de China au atacat Hewlett Packard și IBM, iar apoi pe clienții acestora CITEȘTE ȘI Hackeri angajați de China au atacat Hewlett Packard și IBM, iar apoi pe clienții acestora

Xiaomi Mi 8 are un ecan AMOLED de 6.21 inch, GPS cu dublă frecvență, procesor Qualcomm Snapdragon 845 și cameră foto dublă cu inteligență artificială. Camera detectează 25 de categorii de obiecte și până la 206 de tipuri de scene diferite, oferind posibilitatea de a realiza fotografii de cea mai bună calitate. Xiaomi Mi 8 are 6GB memorie RAM și 64GB memorie internă.

Cele două smartphone-uri pot fi achiziționate din magazinele Vodafone și cele ale partenerilor, însă pachetele promoționale care le includ pot fi comandat doar online.

Xiaomi Mi 8 poate fi achiziționat pentru 190 de euro cu abonamentul Super Red 27, iar Xiaomi Redmi S2, pentru 44,99 euro cu abonamentul Red 15.

viewscnt
Afla mai multe despre
vodafone
smartphone
xiaomi