Vodafone România are un nou Director Customer Operations

Vodafone România are un nou Director Customer Operations

FOTO: Ioana Mihăilescu

Profit.ro
Profit.ro
scris 10 ian 2018

Vodafone România a anunțat că Ioana Mihăilescu, în prezent Director Channel Strategy & Customer Value Management în cadrul Consumer Business Unit, va prelua rolul de Director Customer Operations, înlocuind-o pe Ana Alexe, care a fost desemnată Director Customer Operations la Vodafone Hutchinson Australia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În noua sa poziție, Ioana Mihăilescu îi va raporta lui Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România, și va face parte din echipa executivă de management.

Ioana Mihăilescu este Director Channel Strategy & Customer Value Management din 2014, rol în care a inițiat transformarea canalelor de vânzare și a contribuit semnificativ la performanța solidă a Vodafone România pe segmentul dedicat persoanelor fizice. Anterior, ea a fost Director Customer Operations Support în cadrul companiei pentru doi ani. De asemenea, are o vastă experiență în poziții de conducere în domeniul financiar-bancar.

Google a adăugat româna pe lista limbilor disponibile în aplicația de redare vocală Text To Speech CITEȘTE ȘI Google a adăugat româna pe lista limbilor disponibile în aplicația de redare vocală Text To Speech

Ana Alexe s-a alăturat Vodafone în 2003 și a deținut mai multe roluri de conducere în ariile de relații cu clienții, operațiuni și experiență a clienților atât în România, cât și în Qatar. În 2012 a fost numită Director Customer Operations în România, o poziție din care a contribuit la construirea unei echipe solide, la poziționarea companiei ca lider în satisfacția clienților, atât persoane fizice, cât și companii, și a îmbunătățit semnificativ politica de risc de credit. 

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume.

Vodafone Group are divizii în 26 de țări, 49 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 19 țări.

viewscnt
Afla mai multe despre
vodafone
ioana mihailescu